transmissie

Schakel een stafmedewerker of manager in de zorg in via Transmissie Talent

Een interim-stafmedewerker of -manager in de zorg vindt u eenvoudig via Transmissie Talent. Hiermee spelen we in op de groeiende vraag van onze opdrachtgevers in zorg en welzijn om op een flexibele manier kennis en capaciteit in te schakelen. Bijvoorbeeld voor de tijdelijke versterking van management en stafdiensten, ook bij ziekte of zwangerschap. Of voor eenmalige projecten die specifieke expertise vragen. Alle bestaande activiteiten op het gebied van detachering zijn ondergebracht bij Transmissie Talent.

 

Uniek concept in de wereld van de detachering

Naast onze eigen adviseurs zetten we ervaren staffunctionarissen en managers in de zorg in die graag in dienst blijven bij hun huidige werkgever maar wel hun horizon willen verbreden. De kandidaat kan zich verder professionaliseren en neemt de ervaring en het enthousiasme mee terug naar de eigen zorgorganisatie. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Dit concept van Transmissie Talent is uniek in de wereld van detachering.

 

Transmissie-ervaring met detachering

Onze eigen zorgadviseurs Lydia van Baak en Philinde van Selm zijn inmiddels op interim-basis aan de slag via Transmissie Talent. Lydia coördineert het kwaliteitsbeleid bij twee verzorgingshuizen in de Betuwe; Philinde is recent gestart bij een andere, middelgrote zorgorganisatie. Ze versterkt het beleidsteam en het management bij het ontwikkelen van het meerjarenbeleidsplan en het kwaliteitssysteem.

 

Meer weten over de detacheringsactiviteiten van Transmissie Talent? Neem contact op met

Jan de Hoog (tel. 06 - 53542142) of vul het contactformulier in.Meer nieuws?

Ga naar het Transmissie nieuwsoverzicht


Advies en ondersteuning

Transmissie Support ondersteunt bestuur en management in de zorg en welzijn bij vraagstukken die de continuïteit van (zorg)organisaties raken.


Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de Transmissie nieuwsbrief.