transmissie

Organisatieadvies voor zorg en welzijn

Transmissie Support adviseert bestuur en management van organisaties in de zorg en welzijn over vraagstukken die de continu├»teit van uw organisatie raken. Oog voor bestuurlijke verhoudingen, kennis van wet- en regelgeving en begrip van actualiteiten, zoals de diverse transities in het sociaal domein, vormen de kern van onze adviespraktijk.

 

Analyse van organisatievraagstukken

Een goed advies begint met een goede analyse. De mensen van Transmissie verstaan de kunst van doorvragen en goed luisteren. Dat is de basis van een gedegen en planmatige aanpak. Wij zijn pas tevreden als onze adviezen beklijven en u met een gerust hart uw plannen kunt verwezenlijken.

 

In het geheel van onze dienstverlening is Transmissie Support een onmisbare schakel. Organisatievraagstukken raken vaak het communicatiebeleid. Reden waarom Support bij adviesvragen vaak samen optrekt met de communicatieadviseurs van Transmissie Connect. Hetzelfde geldt voor vragen op het gebied van fondsen- en subsidiewerving (Transmissie Fundraising).

 

Specialismen

Veel van onze opdrachtgevers komen uit de sector zorg en welzijn. Waar we sterk in zijn?

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bel: 0183 - 682824 of neem contact op via het contactformulier.


Advies en ondersteuning

Transmissie Support ondersteunt bestuur en management in de zorg en welzijn bij vraagstukken die de continuïteit van (zorg)organisaties raken.


Workshops voor de non-profit

Regelmatig organiseert Transmissie interessante workshops en trainingen voor de non-profitsector. Lees meer over ons actuele aanbod.


Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de Transmissie nieuwsbrief.