Ga naar de inhoud

Vacature

Strategisch Organisatieadviseur

Direct solliciteren

Wil jij maatschappelijke organisaties een stap verder helpen én vind je het leuk om te ondernemen? Dan pas jij bij Transmissie. Wij zijn een ondernemend adviesbureau met hart voor de zorgsector en voor non-profits. We werken graag voor organisaties die zich inzetten voor de kwetsbare mens.

Wij zoeken een strategisch organisatieadviseur. Jij houdt van netwerken, geniet van klantcontacten en het binnenhalen van opdrachten. Voor verschillende opdrachtgevers de strategie bepalen en daarbij klantvraagstukken vertalen naar oplossingen: daar ligt jouw kracht als Strategisch Organisatieadviseur.

Wat doe je als Strategisch Organisatieadviseur bij Transmissie?

Samen met je collega’s werk je intensief aan vraagstukken van strategische aard. Je levert niet alleen een advies, maar weet teams ook uit te dagen en in beweging te krijgen. Door samenwerking en co-creatie met de opdrachtgever haal je de informatie in de organisatie op.

Hier ben je goed in

 • De strategie bepalen om een organisatie verder te helpen.
 • Met uitdagende vraagstukken aan de slag gaan.
 • Snel schakelen, geen week ziet er hetzelfde uit.
 • Met innovatieve oplossingen komen.
 • Werken in teamverband.
 • Een wandeling maken met je collega’s.

 

Hier herken jij jezelf in

 • Je houdt van ondernemen en het onderhouden van (klant)relaties.
 • Je hebt een zakelijke instelling en speelt graag in op kansen in de markt.
 • Een afgeronde HBO/WO-opleiding in een relevante studierichting.
 • Je hebt ten minste drie jaar advieservaring.
 • Je werkt ook graag voor christelijke organisaties.
 • Je werkt graag in de mooiste vestingstad van Nederland.
 • Je bent tussen de 24 en 36 uur per week inzetbaar.

 

Waarom je bij ons wil werken
Bij ons werk je samen met een team van energieke en betrokken adviseurs. Zij hebben ervaring op het gebied van organisatieadvies, strategieontwikkeling, teamcoaching, marketing, fondsenwerving of communicatie. Jouw expertise is aanvullend op deze gebieden. Hierdoor leren we veel van elkaar. We houden ervan om vanuit de relatie te werken, zowel onderling als met onze klanten. De lijnen zijn kort, waardoor er volop ruimte is voor eigen initiatief en het vormgeven van je functie. Elke dag werken we samen om de wereld een stukje beter te maken. Je krijgt 25 vakantiedagen per jaar, een laptop, thuiswerkmogelijkheden voor een deel van je werkweek en de ruimte om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Salaris: € 3850 – € 5600 per maand (op basis van fulltime inzet en afhankelijk van je ervaring).

Over Transmissie
Transmissie is een kleinschalig adviesbureau en onderscheidt zich op de markt als specialist in strategieontwikkeling en uitvoering in de zorg- en welzijnssector en de filantropische sector. Bij Transmissie werken specialisten op het gebied van organisatieontwikkeling, fondsenwerving en communicatie, vooral voor organisaties die zich richten op mensen die bijvoorbeeld door armoede, beperking of leeftijd minder kansen hebben dan anderen. Wij vinden het belangrijk dat zij, maar ook degenen die zich voor hen inzetten, tot bloei en ontwikkeling komen. Transmissie staat goed bekend bij organisaties met een christelijke grondslag. Onze focus resulteert in een sterk merk, hoge waarderingen tijdens klantevaluaties en zorgt ervoor dat we al ruim twintig jaar met succes onze klanten bedienen.

Jouw reactie
Ben je een ervaren adviseur mét de ambitie om waarde toe te voegen aan onze klanten en herken je jezelf in de visie van ons adviesbureau? E-mail je CV en motivatiebrief naar Annemieke van der Horst (annemiekevanderhorst@transmissie.nl). We zien uit naar je reactie!

Relatiegericht

Verantwoordelijk

Bevlogen

Contact

Solliciteren

Ben je een ervaren adviseur mét de ambitie om waarde toe te voegen aan onze klanten en herken je jezelf in de visie van ons adviesbureau? E-mail je CV en motivatiebrief naar Annemieke van der Horst (annemiekevanderhorst@transmissie.nl). We zien uit naar je reactie!

Als je meer wilt weten, kun je eerst ook bellen of mailen met Annemieke.

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op