CHARITY DESK

Wat kan de Charity Desk nog meer voor u betekenen?

 

→ Adviesgesprek

Weet u niet waar u moet beginnen en wilt u overzicht creëren? We nodigen u graag uit voor een gesprek met een adviseur van de Charity Desk. In dit gesprek schiften we vragen die belangrijk zijn en zaken die minder prioriteit hebben. Wij delen onze kennis graag met u.

→ Coaching

De inzet van een coach is zinvol als u gedurende een langere periode regelmatig wil klankborden over bepaalde thema’s. Dit kan bijvoorbeeld als u uw kennis wil bijspijkeren op het gebied van fondsenwerving, online communicatie of strategieontwikkeling.

→ Productie van middelen

De Charity Desk van Transmissie heeft veel ervaring in huis met de ontwikkeling van middelen, bijvoorbeeld voor een (fondsenwervende) campagne. Denk aan gebruiksvriendelijke websites, opvallende brochures, onderscheidende mailings en creatieve reclame-uitingen.

→ Even bijspringen

Wilt u tijdelijk extra mankracht op uw afdeling? Voor het vlot trekken van een project, ter vervanging bij ziekte of een zwangerschapsverlof van een van uw medewerkers? Graag springen we bij en draaien we tijdelijk mee, bijvoorbeeld in de rol van projectleider.

 

Waarom de Charity Desk

1

Wij kennen uw wensen

Wij kennen de wensen van maatschappelijke organisaties met een wervende doelstelling, zoals zorgorganisaties, vriendenstichtingen, belangenverenigingen, natuurverenigingen, vrijwilligersorganisaties en wooninitiatieven.

2

Alles onder één dak

Binnen de Charity Desk werken professionals van diverse disciplines nauw samen. Expertise op het gebied van organisatieontwikkeling, communicatie en fondsenwerving onder één dak met één aanspreekpunt.
3

Ga voor impact

We zijn op korte termijn inzetbaar voor zaken waar uw organisatie of bestuur een steuntje in de rug nodig heeft. We doen dat met commerciële voortvarendheid, nuchter advies en gerichte oplossingen.

BLOGS

Neem een kijkje in de keuken van Transmissie.
22
mei
Van droom naar projectplan

Van droom naar projectplan

Onlangs werd ik benaderd door een gepassioneerde zorgmedewerkster. Al jarenlang was ze werkzaam in loondienst. Ze werkte bij een dagbesteding