Ga naar de inhoud

Vacature

Organisatieadviseur

Direct solliciteren?

Wil jij als organisatieadviseur maatschappelijke impact maken? Ben je ondernemend en analytisch? Transmissie, een betrokken en kleinschalig adviesbureau voor maatschappelijke organisaties, zoekt een inhoudelijk scherpe organisatieadviseur met zakelijk inzicht.

  • Betekenisvol werk
  • Waardengedreven
  • Strategieontwikkeling en -implementatie
  • Mensgericht

 

Past dit bij jou en ben je op zoek naar een een baan met meer verantwoordelijkheid? Dan ben je bij ons op je plek. Je krijgt de kans om actief te bijdragen aan de groei van een kleinschalig en uniek adviesbureau. Je gaat vooral werken voor zorg-, welzijns- en goededoelenorganisaties, kortom voor organisaties die zich inzetten voor de kwetsbare mens.

Uiteraard kan dit niet zonder een zakelijke instelling. Je speelt graag in op kansen in de markt. Zowel voor de ontwikkeling van Transmissie als voor onze opdrachtgevers is dit een belangrijke voorwaarde én meerwaarde.  Je bent tussen de 24 en 36 uur per week inzetbaar. Salaris: € 3850 – € 5600 per maand (op basis van fulltime en afhankelijk van je ervaring).

Als dit jou aanspreekt, nodigen wij je met plezier uit om ons team te versterken.

Over Transmissie

Transmissie is een kleinschalig bureau en onderscheidt zich op de markt als specialist in strategieontwikkeling en uitvoering in de zorg- en welzijnssector en de filantropische sector. Bij Transmissie werken specialisten op het gebied van organisatieontwikkeling, fondsenwerving en communicatie, vooral voor organisaties die zich richten op mensen die bijvoorbeeld door armoede, beperking of leeftijd minder kansen hebben dan anderen. Wij vinden het belangrijk dat zij, maar ook degenen die zich voor hen inzetten, tot bloei en ontwikkeling komen.. Transmissie staat goed bekend bij organisaties met een christelijke grondslag. Onze focus resulteert in een sterk merk, hoge waarderingen tijdens klantevaluaties en zorgt ervoor dat we al ruim twintig jaar met succes onze klanten bedienen.

Het team

Je gaat samenwerken met een energiek en betrokken team van adviseurs.  Ze kenmerken zich door inhoudelijke scherpte, zakelijk inzicht en goede communicatievaardigheden. Vrijheid en aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden we bij Transmissie vanzelfsprekend. We hebben een eenvoudige  organisatiestructuur: er is een directeur, een teammanager en onder haar vallen alle adviseurs. Als adviseur ben je verantwoordelijk voor je eigen klanten en met iedere adviseur worden prestatieafspraken gemaakt. Tegelijkertijd dragen we met elkaar verantwoordelijkheid voor het geheel. We houden ervan om vanuit de relatie te werken, zowel onderling als met onze klanten. De lijnen zijn kort, er is volop ruimte voor eigen initiatief en het vormen van je functie.

De functie

Als adviseur ga je samen met collega’s aan de slag om vraagstukken van strategische aard te beantwoorden. Je levert niet alleen een advies, maar weet teams ook uit te dagen en in beweging te krijgen. Door samenwerking en co-creatie met de opdrachtgever haal je de informatie in de organisatie op. Jij kent de betere procesmodellen en draagt goede praktijkvoorbeelden aan. Je realiseert veranderingen met een scherpe focus op uitvoering, maar je denkt tijdens dit proces ook mee over strategie.

Contact

Jouw reactie

Ben je een ervaren adviseur mét de ambitie om waarde toe te voegen aan onze klanten en herken je jezelf in de visie van ons adviesbureau? E-mail je cv en motivatiebrief naar Annemieke van der Horst (annemiekevanderhorst@transmissie.nl). We zien uit naar je reactie!

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op