Ga naar de inhoud

Team

Evert van Luttikhuizen

Goede zorg kan prima samengaan met bedrijfsmatig handelen, vindt Evert van Luttikhuizen. Hij wil bijdragen aan het duurzaam verbeteren van zorgorganisaties. Dit doet Evert bijvoorbeeld door het effectief laten functioneren van de bedrijfsvoering. Maar met evenveel passie geeft Evert leiding aan (managers van) zorgteams die dagelijks topprestaties leveren.

Evert werkt inmiddels zo’n twaalf jaar als leidinggevende in de zorg. Zijn hart ligt vooral bij de ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Daarvoor was hij actief in de ICT-sector. Hij beweegt zich in zijn werk dus regelmatig op het snijvlak van zorg en ICT, bijvoorbeeld innovatie en digitalisering.

Verbindend samenwerken
Collega’s zoeken Evert op vanwege zijn enthousiasme en verbindende manier van communiceren. Bij het begeleiden van organisatieverandering gaat het bij Evert om gezamenlijke verantwoordelijkheid. Ieders expertise krijgt een plaats. Verbindend samenwerken is een voorwaarde voor succes.

Trektocht
As interim manager combineert Evert het dagelijks leiding geven graag met een veranderopdracht. Dat kan gaan om het ontwikkelen van een strategische visie of het optimaliseren van processen of het verstevigen van leiderschap en samenwerking. Mensen meenemen tijdens verandertrajecten vindt hij boeiend. Veranderen is nooit een doel op zich. Het is geen blauwdruk of vast stappenplan, maar een gezamenlijke trektocht met een duidelijke bestemming voor ogen.

Evert is getrouwd en heeft drie dochters. Hij woont in het stadje Asperen aan de rivier de Linge. Van daaruit gaat hij regelmatig hardlopen. In zijn vrije tijd is hij een actieve doe-het-zelver.

Op de hoogte blijven?

1x per maand versturen wij een nieuwsbrief. Met zorg.

Geen zorgen. Wij versturen geen spam. Je ontvangt max. 1 mail per maand

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op