Ga naar de inhoud

Team

Jeannette den Hartog

Als vakantiekracht in de thuiszorg ging het Jeannette meer om de aandacht voor mensen dan om een blinkend schoon huis. Luisteren, doorgronden, goede vragen stellen, complexe zaken eenvoudig maken; dat is wat Jeannette graag doet. Inmiddels heeft ze veel ervaring als adviseur en onderzoeker in het sociale domein. Als adviseur voelt ze zich als een vis in het water als ze mensen en organisaties met hart voor de zorg een stapje verder kan helpen.  

Het geeft haar voldoening als het goede gesprek op gang komt en zaken weer in beweging komen. Ze houdt daarbij het doel scherp voor ogenom wie draait het uiteindelijk? Als een organisatie of team goed werkt, draagt dat bij aan goede zorg voor cliënten. En dat is waar het in haar ogen om gaat. Haar belangstelling zit op het snijvlak van organisatorische vraagstukken en de beleving en het belang van cliënten, familieleden en professionals in de zorg. Gelijkwaardigheid is voor haar een belangrijke waarde; het is haar wens om er sámen uit te komen.  

Analytisch
Woorden die Jeannette typeren zijn: deskundig, betrokken, analytisch, loyaal en gestructureerd. Ze is ook leergierig; recent heeft ze een jaartje zorgethiek gestudeerd om te leren nadenken over het moreel goede in allerlei praktijken van zorg en beleid. Ze werkt heel zelfstandig, maar ook graag samen.  

Genieten
Jeannette houdt van haar ‘mannenhuishouden’ met echtgenoot en twee jonge jongens. Ze geniet graag samen met hen van het buitenleven. Ook kookt ze met veel plezier, iets waar haar gezin maar ook vrienden en familie graag van meegenieten.  

Op de hoogte blijven?

1x per maand versturen wij een nieuwsbrief. Met zorg.

Geen zorgen. Wij versturen geen spam. Je ontvangt max. 1 mail per maand

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op