Ga naar de inhoud

Team

Lèvin de Heer

Communicatieadviseur

Wanneer Lèvin omringd is door mensen, is hij op z’n best. Onder het motto ‘om vooruit te komen, moet je een stap zetten’, neemt hij graag het initiatief in een groep.

Johan Cruijff is zijn grootste voorbeeld, al heeft Lèvin hem nooit zien spelen. ‘Om gelukkig te zijn moet je iets doen waar je gelukkig van wordt’, zei Johan Cruijff. Daarom koos Lèvin voor de opleiding Communicatie aan de CHE in Ede. Hier heeft Lèvin veel geleerd van diverse professionals. Hij viel op door zijn ondernemerschap en sterke communicatieve vaardigheden. Lèvin heeft ervaring op het gebied van websites maken, CRM-systemen, grafisch vormgeven en video’s bewerken. De allernieuwste technologieën.

Lèvin is een creatieveling die graag out-of-the-box denkt. De wereld een beetje mooier maken, dat vindt hij belangrijk. Zijn creativiteit zet hij het liefst in om mensen verder te helpen. Lèvin gelooft heilig in de uitspraak van Johan Cruijff: ‘Als je de kans hebt iets voor een ander te doen, dan moet je dat doen.’ Dit principe wordt in de familie ook gedragen met een moeder en zus die beiden in de zorg werken. De wereld van de zorg is Lèvin dus niet helemaal vreemd. En die wereld wil hij graag een beetje mooier maken.

Lèvin houdt van piano spelen, door het bos wandelen, kamperen en ondernemen. Met veel plezier woont hij in het mooie Tiel, maar hij pakt ook met liefde zijn koffers in om weer een nieuw land te ontdekken.

Op de hoogte blijven?

1x per maand versturen wij een nieuwsbrief. Met zorg.

Geen zorgen. Wij versturen geen spam. Je ontvangt max. 1 mail per maand

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op