Ga naar de inhoud

Team

Anneke den Hertog

Plezierig en effectief werken, daaraan wil Anneke den Hertog bijdragen. Hoe kan het werk beter én leuker? Tijdens haar zeer gevarieerde loopbaan zag zij veel verschillende organisaties van binnen. Ze constateerde dat veel afdelingen niet functioneren als een team, maar als een groep individuen. Omdat ze hun krachten onvoldoende bundelen, zijn ze minder effectief.

Dat heeft ook alles met cultuur te maken, vindt Anneke. Het intrigeert haar hoe mensen een organisatiecultuur vormen en erdoor gevormd worden. Dankzij een grote mate van organisatiesensitiviteit legt Anneke de vinger snel op de zere plek. Mensen zijn zich vaak niet ervan bewust dat ze cultuurdrager zijn. Aan die bewustwording werkt Anneke, zodat mensen vaardigheden leren om met elkaar hun doelen te bereiken.

Coach en trainer
Na haar studie Arbeids- en organisatiepsychologie heeft Anneke zich gespecialiseerd als coach en trainer voor gespreksvoering en samenwerking. Centraal in haar aanpak staat dat ze mensen inzicht geeft in het effect van hun gedrag op anderen en vaardigheden aanleert om samen met anderen de gewenste resultaten te behalen. Ze geeft onder andere de succesvolle training Inzicht in Invloed® bij Bureau Zuidema. Voor CBKZ verzorgt ze trainingen voor klachtenfunctionarissen op het gebied van klachtenmanagement.

Anneke is een echte vakvrouw; ze weet snel een veilige sfeer te creëren in een groep, werkt laagdrempelig en met humor, doorleefd en oprecht. In haar coaching en trainingen maakt ze gebruik van diverse methodieken om ervoor te zorgen dat mensen elkaar echt horen en het effect van hun gedrag gaan zien en ervaren.

Persoonlijk
Echtheid en vrijheid zijn belangrijke waarden voor Anneke. Net als rentmeesterschap: hoe gaan we zorgvuldig om met alles wat ons is toevertrouwd, met onze talenten, omgeving, relaties, gezondheid en middelen? In haar vrije tijd schildert ze graag en is ze regelmatig in de natuur te vinden. Anneke heeft een voorliefde voor rake quotes en spreuken. ‘Echt aanwezig zijn is je laten kennen zoals je nu bent’, is een van haar lijfspreuken.

Op de hoogte blijven?

1x per maand versturen wij een nieuwsbrief. Met zorg.

Geen zorgen. Wij versturen geen spam. Je ontvangt max. 1 mail per maand

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op