Ga naar de inhoud

Sector

Zorg

Als leidinggevende bij een zorgorganisatie doe je betekenisvol werk. Je diepste motivatie is dat je wilt bijdragen aan het leven van (kwetsbare) medemensen. Daarvoor zet je al je kennis en ervaring in. Maar in je werk loop je ook tegen grenzen aan en de omgeving waarin je opereert verandert voortdurend.

Samen optrekken naar uitstekende, toegankelijke en betaalbare zorg

In de zorg heb je continu te maken met uitdagingen: veranderende wet- en regelgeving, vergrijzing, personeelstekort, digitalisering en steeds meer veeleisende cliënten. Je moet voortdurend aanpassen en veranderen. Lastig? Veranderingen bieden ook kansen!

Samen met jou geven de adviseurs van Transmissie vorm aan verandering. Wij ondersteunen startende en bestaande zorgaanbieders bij vraagstukken op het gebied van strategie en beleid, governance, positionering, kwaliteitsmanagement, teamvorming en leiderschap, personeelswerving, financiering en communicatie. Maar net zo gemakkelijk schakelen we bij als je tijdelijk praktische ondersteuning nodig hebt bij kleine hulpvragen.

Met een verfrissende blik op de zorgwereld, een koffer vol kennis en ervaring en uiteraard, een praktische handson-mentaliteit trekken we graag met je op naar uitstekende, toegankelijke en betaalbare zorg.

Samen optrekken met zorg en aandacht

Samen met jou realiseren we de gewenste verandering. We zorgen voor een beweging waarbij we impact maken op het leven van jouw doelgroep. Wij helpen je op weg naar een betere organisatie, sterke communicatie en succesvolle fondsenwerving.

Organisatie

Aan de slag met een scherpe strategie, bouwen aan sterke teams en een goede governancestructuur.


Communicatie

Helder zicht op je doelgroepen en effectieve inzet van communicatiemiddelen die bijdragen aan jouw missie.


Fondsenwerving

Succesvolle fondsenwerving om te zorgen voor stabiele inkomsten zodat je nog meer gaat betekenen voor jouw doelgroep.


"Professionals in de zorg doen hun werk vaak met grote betrokkenheid. Kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel. Vanuit dit uitgangspunt gaan wij in gesprek met mensen in alle lagen van de organisatie. Door vertrouwen te geven creëer je een cultuur van zelfreflectie en lerend vermogen."

Jan de Hoog Transmissie

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op