Ga naar de inhoud

Sector

Goede doelen

Werk jij bij een goed doel? Is jouw betrokkenheid groot, maar heb je het gevoel dat je te weinig tijd hebt om alle taken goed uit te voeren? Of lopen de inkomsten van jouw organisatie achter op de begroting?

Op weg naar betrokken én professionele organisaties

Jouw missie raakt de missie van Transmissie. We werken al jarenlang voor goede doelen in Nederland en daarbuiten. We helpen met organisatieadvies, strategie en implementatie. De goededoelensector kennen we van binnenuit: onze adviseurs hebben zelf lang in die sector gewerkt. Daardoor begrijpen we de ontwikkelingen in de markt en weten we hoe we het beste de uitdagingen aan kunnen pakken.

Wat we zien, is een enorme betrokkenheid van medewerkers, vrijwilligers en donateurs. Maar we signaleren ook dat het geefklimaat in Nederland verandert. Donateurs geven minder vanzelfsprekend en zijn minder trouw. Je moet met meer komen dan alleen een giftverzoek om donateurs te behouden en te werven.

Aan inzet en motivatie ontbreekt het jou en je collega’s niet. Maar je hebt misschien niet genoeg tijd, kennis of netwerk om donateurs te vinden en te binden. Bovendien wordt het steeds lastiger om collega’s te vinden die je team kunnen versterken.

Om de missie van je organisatie goed te kunnen vervullen, heb je een doordachte strategie nodig, maar ook betrokken collega’s met inhoudelijke kennis, duurzame financiële steun en een stevige gebouwde organisatie.

Transmissie helpt je om dat voor elkaar te krijgen. We zetten graag onze kennis en ervaring in voor jouw organisatie. Je kunt bij ons terecht met al je vragen op het gebied van communicatie, fondsenwerving en organisatieontwikkeling. Waar wij voor gaan: dat jij jouw organisatiedoelstellingen haalt, dat jij en jouw collega’s worden ontzorgd en dat de harten van jouw donateurs worden geraakt.

Samen optrekken met zorg en aandacht

Samen met jou realiseren we de gewenste verandering. We zorgen voor een beweging waarbij we impact maken op het leven van jouw doelgroep. Wij helpen je bij het vormen van een betere organisatie, sterke communicatie en succesvolle fondsenwerving.

Organisatie

Aan de slag met een scherpe strategie, bouwen aan sterke teams en een goede governancestructuur.


Communicatie

Helder zicht op je doelgroepen en effectieve inzet van communicatiemiddelen die bijdragen aan jouw missie.


Fondsenwerving

Succesvolle fondsenwerving om te zorgen voor stabiele inkomsten zodat je nog meer gaat betekenen voor jouw doelgroep.


"Welke stappen moeten we zetten om als organisatie te groeien? Wij kunnen met jouw organisatie oplopen om op heel veel gebieden je een stapje verder te helpen. Onze adviseurs bieden integrale kennis en advies over organisatieontwikkeling, communicatie en fondsenwerving. Juist deze combinatie is een meerwaarde voor onze klanten. "

Margreeth Bronsema Transmissie

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op