Ga naar de inhoud

Diensten

Communicatie

Hoe vertaal ik onze organisatiedoelen naar een trefzekere communicatiestrategie? Hoe versterk ik mijn online en offline positionering? En hoe kan ik in tijden van arbeidskrapte goed personeel vinden en behouden? We helpen je er graag bij!

Als zorgorganisatie of goed doel ben je voortdurend in beweging. Je stelt natuurlijk de wensen van jouw cliënt of donateur voorop, maar wisselende wetgeving en een terugtrekkende overheid zorgen wel voor fikse uitdagingen. Hoe bepaal en behoud je dan de juiste koers?

Wij zijn er voor zorgorganisaties en non-profits in beweging. Met effectieve communicatiestrategieën en betekenisvolle inhoud zorgen we voor stabiliteit én voor groei van jouw organisatie. Zodat je met alleen veilig op je bestemming komt, maar misschien zelfs verder en beter.

De communicatieadviseurs van Transmissie zijn strategisch en analytisch. Maar we weten de kale feiten ook te verbinden aan de wereld die erachter schuilgaat. We kennen de sectoren van binnenuit en delen de passie om iets te betekenen voor kwetsbare mensen. En dat is te merken. Aan hoe we luisteren. Aan de zorgvuldigheid waarmee we werken en aan onze grondige aanpak.

Samen met jou gaan we aan de slag met de communicatiestrategie en de implementatie ervan. We bieden daarbij duurzame oplossingen om jouw organisatie en de medewerkers verder te helpen groeien.

3 typische klantvragen

Hieronder lees je een aantal vragen die klanten aan ons stellen én waarin we ook graag samen met jou optrekken om te werken aan het beste resultaat.

Hoe maak ik van mijn arbeidsmarktcampagne een succes?


Wij helpen je bij het vinden van nieuw personeel. Met uitgekiende campagnes, doelgerichte advertentieteksten en slimme strategieën.

Hoe versterk ik de relatie met mijn achterban?


Hoe vergroot ik de naamsbekendheid van onze organisatie en hoe wordt onze organisatie beter vindbaar voor mijn doelgroep?

Hoe breng ik mijn boodschap over op mijn doelgroep?


Samen met jou kijken we naar het hart van de organisatie en gaan we op zoek naar wat jullie organisatie uniek maakt.

"Wie ondersteuning nodig heeft op het gebied van personeelswerving is bij Transmissie aan het juiste adres. Met Ronald en Annemieke konden we snel schakelen en dankzij hun expertise op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en online campagnes kon De Haven de wervingscampagne succesvol afronden."

Esther van Oort Zorg- en wooncentrum De Haven

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op