Ga naar de inhoud

Organisatie

Over ons

Wij zijn adviesbureau Transmissie. Al meer dan 20 jaar zorgen wij voor duurzame verandering bij zorgorganisaties, non-profits, maatschappelijke organisaties, stichtingen en welzijnsorganisaties. Door het versterken van deze organisaties willen we bijdragen aan een maatschappij waarin niemand buiten de boot valt.

Meer over Transmissie

Wij helpen jouw organisatie bij het realiseren van je missie door strategie- en organisatieontwikkeling, communicatie en fondsenwerving. Samen met jou realiseren we de gewenste verandering. We zorgen voor beweging waarbij we impact maken op het leven van jouw doelgroep. Wij helpen je op weg naar een betere organisatie, sterke communicatie en succesvolle fondsenwerving.

Missie

In onze samenleving zijn er groepen die buiten de boot vallen en zorg of ondersteuning nodig hebben. Transmissie is er voor maatschappelijke organisaties die zich juist voor deze mensen inzetten. Mensen die door armoede, handicap, leeftijd of andere omstandigheden minder kansen hebben gekregen dan anderen.

Wij verlangen ernaar dat zij, maar ook degenen die hen de helpende hand reiken tot bloei en ontwikkeling komen. Als adviesbureau dragen wij hieraan bij door zorgorganisaties en non-profits met raad en daad te ondersteunen op het gebied van organisatieontwikkeling, fondsenwerving en communicatie.

Visie

We zien dat het domein van zorg, welzijn en van de non-profitsector steeds complexer wordt. Het is onze kracht om vraagstukken te benaderen vanuit verschillende disciplines en op verschillende niveaus. We voegen waarde toe op strategisch en bestuurlijk niveau, maar bieden ook operationele ondersteuning.

Met onze inzet ontzorgen we professionals en bestuurders zodanig dat ze meer ruimte krijgen voor hun eigenlijke opdracht. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en een deskundig, betrokken en betrouwbaar adviesnetwerk. Zo dragen we bij aan de versterking van onze klanten en de betekenis die deze boeiende organisaties inbrengen in de samenleving. 

Wat ons verbindt

Relatiegericht

Relaties zijn voor ons betekenisvol en duurzaam. Klanten voelen zich door ons gehoord en de relatie staat bij ons centraal.

Verantwoordelijk

Wij zijn een deskundige, integere en betrouwbare partner. We nemen onze verantwoordelijkheid en komen onze afspraken na.

Bevlogen

We zetten onze kwaliteiten en kennis maximaal in om het beste resultaat voor jou te bereiken.

Werken bij

Wil jij werken bij een adviesbureau met hart voor organisaties die werkelijk iets bijdragen aan de samenleving? We hebben op dit moment geen vacatures, maar stuur een open sollicitatiebrief – mét CV – waarin je uitlegt waarom wij jou kunnen gebruiken.

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op