Ga naar de inhoud

Team

Gerard Collée

Gerard Collée (1961), gepokt en gemazeld op het gebied van personeelsmanagement (HR), is altijd geïnteresseerd in wat mensen kunnen en vooral in wie ze zijn. Gerard is uit op groei, zowel van de organisatie als van de werknemer. Groei betekent voor hem niet per se een stapje hoger op de carrièreladder. Groeien kunnen mensen evengoed in de diepte of de breedte, is zijn overtuiging.

Werkwijze
Gerard coacht en begeleidt dan ook vooral door interesse te tonen in zijn gesprekspartners. Dankzij zijn brede ervaring en mensenkennis weet hij de juiste vragen te stellen en kan hij hen op weg helpen bij het denkproces. Hij vindt het belangrijk om bij de mensen die hij begeleidt het ‘zijn’ en hun talenten herkennen en vervolgens ook te erkennen. Want de talenten van individuele werknemers bepalen de kracht van de organisatie. 

Naast individuele begeleiding werkt Gerard ook graag met teams. Zijn doel is om teamleden beter met elkaar te laten samenwerken en te communiceren zodat het team nog meer toegevoegde waarde krijgt en meer afgestemd is op de visie en missie van de organisatie. In de praktijk komen hierbij ook vaak veranderprocessen aan de orde, iets dat het hart van Gerard heeft.  

Ervaring
Gerard Collée heeft brede ervaring, zowel als het gaat om instroom, doorstroom als uitstroom van personeel. Hij werkte bij profit- en non-profitorganisaties en verzorgt als docent/trainer ook workshops. Behalve voor Transmissie werkt Gerard ook als vestigingsdirecteur en docent op een MBO/HBO school in Rotterdam. Ook daar is groei van leerlingen en studenten, passend bij hun talenten, een belangrijk onderwerp. 

Gerard is getrouwd en heeft samen met zijn vrouw een getrouwde zoon en dochter. Gerard sport graag en is elke week met de catamaran op het water te vinden. Maar veel aandacht gaat ook naar zijn border collie, waarmee hij schapen drijft. Deze ‘hobby’ zet hij ook af en toe in bij teambuilding-sessies. 

Op de hoogte blijven?

1x per maand versturen wij een nieuwsbrief. Met zorg.

Geen zorgen. Wij versturen geen spam. Je ontvangt max. 1 mail per maand

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op