Ga naar de inhoud

Diensten

Wij helpen jouw organisatie bij het realiseren van je missie door strategie- en organisatieontwikkeling, communicatie en fondsenwerving. We werken graag voor waardengedreven organisaties in de zorg en non-profit.

Organisatie


Aan de slag met een scherpe strategie, bouwen aan sterke teams en een professionele governancestructuur.

Communicatie


Helder zicht op je doelgroepen en effectieve inzet van communicatiemiddelen die bijdragen aan jouw missie.

Fondsenwerving


Succesvolle fondsenwerving om te zorgen voor stabiele inkomsten zodat je nog meer gaat betekenen voor jouw doelgroep.

Organisatieontwikkeling

Hoe zorg ik voor een goede besturing van onze zorgorganisatie? Welk organisatiemodel past het beste bij onze organisatie? En hoe zorg ik voor sterke zelfsturende teams waarbij werkplezier voorop staat? Transmissie ondersteunt zorgaanbieders al meer dan twintig jaar bij deze en andere vraagstukken op het gebied van verandering en vormgeving van de organisatie.

Communicatie

Hoe vertaal ik onze organisatiedoelen naar een trefzekere communicatiestrategie? Hoe versterk ik mijn online en offline positionering? En hoe kan ik in tijden van arbeidskrapte goed personeel vinden en behouden? We helpen je er graag bij!

Fondsenwerving

Als je te weinig financiële middelen hebt, bieden fondsen en subsidies soms uitkomst. Wij helpen je bij het aanboren van extra inkomstenbronnen, zoals bijdragen van vermogensfondsen, subsidieverstrekkers, donateurs en sponsoren.

Wil je ook beweging creëren in jouw organisatie?

De adviseurs van Transmissie staan voor je klaar. Neem contact op. Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek in Gorinchem. Liever het eerste gesprek online? Ook dat kan natuurlijk. We horen graag van je!

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op