Ga naar de inhoud

Team

Anne Smit

Anne is al meer dan twintig jaar werkzaam op het gebied van coaching, behandeling, opleiding en kwaliteitsontwikkeling binnen de zorg. Binnen Transmissie is zij actief als organisatieadviseur en geregistreerd organisatiecoach. Doordat ze de wereld van de zorg van binnenuit kent, is ze goed in staat om aan te sluiten bij de (organisatie)vragen die er op operationeel, tactisch en strategisch niveau spelen.

‘If the plan doesn’t work, change the plan but never change the goal!

Drive en werkstijl
Anne slaagt er uitstekend in om organisaties, teams en individuen op integrale wijze op een hoger plan te tillen. Dat doet ze onder andere door middel van executive coaching, teamcoaching en organisatiecoaching. Ze maakt daarmee duurzame verandering mogelijk. Ze weet in korte tijd boven tafel te krijgen wat er daadwerkelijk binnen organisaties speelt. Van daaruit zet ze individuen, teams en organisaties vervolgens in hun kracht. Ze verheldert en bekrachtigt. Ook wijst ze belemmeringen aan en helpt ze om die constructief om te vormen. Haar werkstijl kenmerkt zich door gedrevenheid, humor, betrokkenheid, scherpe analyses, oog voor complexiteit en diepgang.

Waarden
De waarden van waaruit ze werkt, zijn: doelgerichtheid, vrijheid en kwetsbaarheid. ‘Zingeving’ en ‘autonomie in verbondenheid’ zijn de onderliggende principes die Anne drijven.

Persoonlijk
Ook haar privéleven wordt gekenmerkt door diversiteit, verstilling, diepgang en avontuur. Anne is actief als retraitebegeleider, ze houdt van dansen, lezen (literatuur, filosofie en psychologie), paardrijden, geitenhoeden, zwemmen en Waddenzeezeilen. Anne is getrouwd en heeft twee jonge kinderen. Ze leert in haar gezin naar eigen zeggen: ‘de kunst van het vertragen’ en het ‘genieten van de schoonheid in kleine dingen’.

Op de hoogte blijven?

1x per maand versturen wij een nieuwsbrief. Met zorg.

Geen zorgen. Wij versturen geen spam. Je ontvangt max. 1 mail per maand

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op