Ga naar de inhoud

Team

Henkjan Verbree

Organisatieadviseur

“Leef vanuit je verbeelding, niet vanuit je verleden.”. Een quote van Steven Covey die mij inspireert. Ik zet mijn verbeeldingskracht en creativiteit graag in om samen met jou opzoek te gaan naar nieuwe perspectieven en antwoorden voor de uitdagingen in jouw organisatie.

En antwoorden en perspectief zijn nodig. Want de context van zorgorganisatie en andere non-profits veranderd ingrijpend. Onder anderen door vergrijzing, krapte op de arbeidsmarkt en vergaande digitalisering. Ontwikkelingen die in veel gevallen om nieuwe strategische duiding en koers vragen. Én om teams en mensen die hier samen in geloven.

Als manager van verschillende teams binnen non-profit organisaties heb ik zelf ondervonden hoe essentieel die gezamenlijkheid is. Ik heb ervaren welke energie er vrij kan komen als er sprake is van een gedeelde visie, missie en strategie. Maar evengoed ook de moeilijke en stroeve kant; als er geen of onvoldoende gezamenlijkheid is en vooruitkomen maar mondjesmaat of niet lukt.

In beide gevallen is verbinding wat nodig is. In verbinding blijven of in verbinding raken. Dat is waar ik graag aan bij draag. Aan de ontwikkeling van visies, strategieën, organisaties, teams en mensen in verbinding.

In mijn vrije tijd loop ik graag hard in de bossen rondom mijn woonplaats Zeist en speel ik klassiek gitaar.

Op de hoogte blijven?

1x per maand versturen wij een nieuwsbrief. Met zorg.

Geen zorgen. Wij versturen geen spam. Je ontvangt max. 1 mail per maand

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op