Ga naar de inhoud

Organisatieontwikkeling

Strategieontwikkeling

De zorgmarkt is volop in beweging en dat geldt ook voor het sociaal domein. In deze veranderende omgeving kan het nodig zijn om je strategie en positionering te herijken. Is jouw organisatie toekomstbestendig? Dat analyseren wij graag voor jou.

Nieuwe zorgvormen, extramuralisering, kortere behandelduur, nieuwe spelers op de zorgmarkt, andere vormen van financiering, mondigere cliënten, verbinding van formele en informele zorg. En dit is nog maar een greep uit wat er speelt in de zorg. Onze analyses helpen je bij het maken van strategische en bedrijfskundige keuzes en zijn nuttige input voor inspirerende sessies met bestuur en management. Onze senior-adviseurs hebben veel ervaring in het leiden van deze sessies. Wil je de beleidskeuzes vervolgens implementeren binnen je organisatie? Ook deze vervolgtrajecten begeleiden we.

Succesvol implementeren van veranderingen

Wil jij veranderingen implementeren die ingrijpende gevolgen hebben voor bestaande werkwijzen en processen in je organisatie? En ben je op zoek naar deskundige ondersteuning hierbij? Onze adviseurs zijn betrokken bij diverse verandertrajecten binnen zorg- en non-profitorganisaties als projectleider, inhoudsdeskundige of procesbegeleider.

Ons aanbod

Opstellen strategisch beleidsplan

Bij het opstellen van een nieuw strategisch beleidsplan is een frisse blik van buiten vaak behulpzaam. Transmissie begeleidt het proces van gezamenlijke bezinning en ondersteunt bij het schrijven van het beleidsplan.

Missie, visie en identiteit

Met een waardenanalyse en gezamenlijke bezinning op de visie en missie helpen we organisaties hun bestaansgrond te ontdekken of herijken.

Fusies en overnames

Adequate en deskundige begeleiding bij fusies en overnames

Stakeholder­management

Werken aan effectieve belangenbehartiging

HRM vraagstukken

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium.

Strategie en menselijk kapitaal

Omdat gemotiveerde mensen het verschil kunnen maken voor je organisatie.

"Organisatieverandering vraagt om de juiste veranderaanpak. Een die past bij de situatie, organisatie en de mensen die er werken. Ik help bestuurders en managers te ontdekken hoe ze optimaal invloed kunnen uitoefenen op het krachtenveld binnen hun organisatie."

Jan de Hoog Transmissie

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op