Ga naar de inhoud

Klantverhalen

Dromen waarmaken: van idealen naar realisatie

Een goed idee hebben is een. Maar om van een idee een project te maken en dat tot een goed einde te brengen is een ander verhaal. Het lukte Arie Korengevel.

Al in 2018 klopte hij aan bij Transmissie met zijn droom: een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking waaronder zijn zoon. Geen geringe klus. Of Transmissie de fondsenwerving wilde doen. Daarover hoefden wij niet lang na te denken. Want de zorg voor mensen met een beperking heeft ons hart en het plan achter deze woonvoorziening klopte als een bus. Dat merkten we aan de reactie van de fondsen: er kwam maar liefst € 75.000,- meer binnen dan begroot.

Op 4 december 2021 sloeg de zoon van Arie Korengevel de eerste paal, geassisteerd door zijn trotse vader. Inmiddels hebben de bewoners hun intrek genomen in De Hofstee. Binnenkort zullen zij ook kunnen genieten van de tuin, die onder andere met de rest van de binnengekomen fondsen zal worden aangelegd. Arie: “Natuurlijk geloofde ik erin, maar dat het zo’n succes zou worden, dat had ik niet durven dromen. Arjan Klein van Transmissie heeft enorm goed meegedacht en kwam met goede ideeën.  Ik ben er nog meer van overtuigd geraakt dat het loont om te investeren in fondsenwerving.”  Heb jij ook een plan dat klopt? We helpen je graag verder verder.

Op de hoogte blijven?

1x per maand versturen wij een nieuwsbrief. Met zorg.

Geen zorgen. Wij versturen geen spam. Je ontvangt max. 1 mail per maand

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op