Ga naar de inhoud

Kennissessies

Kennissessies

Bekijk het aanbod

Transmissie organiseert speciaal voor jou gratis kennissessies. Ben jij geïnteresseerd in één of meerdere thema’s? Meld je dan vandaag nog aan. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Gorinchem. Er zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar per sessie. Eventueel kunnen de sessies ook herhaald worden of in corporate gegeven worden.

Personeelswerving en -behoud


Datum: woensdag 5 juli 2023
Tijd:
van 12:00 tot 14:00 uur
Locatie:
Molenstraat 30, Gorinchem

Ondanks het nieuwe beleid van de overheid is er groot tekort aan vakkundig personeel in de zorg en bij non-profit organisaties. Nieuwe medewerkers werven is lastig en om medewerkers te behouden vergt veel extra inspanning. Hoe maak je van jouw organisatie een plek waar nieuwe medewerkers graag willen werken en hoe zorg je voor loyaliteit onder het huidige personeel? Na afloop van deze sessie ga je naar huis met nieuwe inzichten en kennis over aantrekkelijke personeelswerving en het opzetten van een loyaliteitsprogramma. 

Inclusief heerlijke lunch | max. 12 deelnemers

Omgaan met hoge werkdruk in het team


Datum: dinsdag 12 september 2023
Tijd:
van 12:00 tot 14:00 uur
Locatie:
Molenstraat 30, Gorinchem

Maar liefst de helft van het aantal medewerkers ervaart een te hoge werkdruk en werkstress. Door krapte op de arbeidsmarkt, veranderende wetgeving en uitval van medewerkers is het bijna onoverkomelijk dat het team steeds harder moet werken. Uitval en burn-out liggen op de loer. Hoe voorkom je werkstress en hoe kun je effectief werken aan meer werkplezier zodat uitval voorkomen wordt? Na afloop van deze sessie ga je naar huis met nieuwe inzichten over werkstress en werkplezier en heb je handvatten om zelf aan de slag te gaan met het voorkomen en tegengaan van werkstress.  

Inclusief heerlijke lunch | max. 12 deelnemers

Toekomstbestendige organisaties door succesvolle fondsenwerving


Datum: donderdag 9 november
Tijd: van 12:00 tot 14:00 uur
Locatie: Molenstraat 30, Gorinchem

Een zich terugtrekkende overheid, een meer vragende achterban en toenemende wet- en regelgeving zorgen ervoor dat het steeds lastiger is voor non-profitorganisaties om een financieel gezonde organisatie te worden of te blijven. Een fondsenwervingsstrategie is daarmee van groot belang zodat je weet welke doelgroepen je kunt benaderen, met welke vraag en op welk moment. Na afloop van deze sessie ga je naar huis met inzicht in de nieuwste ontwikkelingen, input voor jouw strategie en praktische handvatten om jouw organisatie financieel gezond te maken en te houden.

Inclusief heerlijke lunch | max. 12 deelnemers

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op