Ga naar de inhoud

Organisatieontwikkeling

Starten zorgonderneming

Als startende zorgondernemer heb je vaak wel een idee hoe je de zorg beter en persoonlijker kunt maken. Transmissie is er voor de kleinschalige zorgaanbieder. We creëren overzicht en met onze concrete expertise helpen we je verder om je plannen te realiseren.

Ben jij net gestart als zorgondernemer, of heb je plannen om dat te worden? Loop je aan tegen complexe zaken zoals toelatingscriteria, financiering, wet- en regelgeving, communicatie en personeel? Een zorgorganisatie starten en runnen is een uitdaging. Je doet er goed aan om een expert mee te laten kijken met je plannen.

Transmissie is er ook voor jou als kleinschalige zorgaanbieder. Voor startende zorgondernemers hebben we een startpakket ontwikkeld. Tijdens een uitgebreide intake maken we kennis met jou en je plannen. Daarna krijg je van ons een advies op maat, waarin helder alle stappen zijn omschreven die je moet zetten om je plannen te verwezenlijken. We zijn beschikbaar om je feedback te geven en lossen samen lastige kwesties op. We houden je soms een spiegel voor en bieden coaching aan om je als ondernemer en leidinggevende verder te ontwikkelen.

Ook voor het werven van fondsen om je innovatieve project te realiseren of het opzetten van een doordachte communicatiestrategie en een aansprekende website ben je bij Transmissie aan het goede adres. Met onze brede inzet kunnen we je als kleinschalige zorgaanbieder op veel vlakken van dienst zijn, zodat jij je kunt richten op het bieden van de beste zorg aan je cliënten. Ben je er klaar voor om je plannen te verwezenlijken?

Ons aanbod

Startpakket zorgondernemers

Praktische tool bij het opzetten of runnen van een kleinschalige zorgorganisatie.

Vormgeven aan identiteit

Laat zien wat je ten diepste motiveert.

Begeleiding (her)certificering

Begeleiding met als resultaat betere zorg, een tevreden cliënt en lagere kosten.

"Ik bewonder mensen die een eigen zorgonderneming willen starten. Vaak hebben ze prachtige en vernieuwende ideeën. Ik help hen te focussen en ambities om te zetten tot concrete plannen. Ook helpen we bij de ontwikkeling van een marketingplan en het werven van fondsen."

Jan de Hoog Transmissie

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op