Ga naar de inhoud

Organisatieontwikkeling

Kwaliteits- en procesmanagement

‘Doen we de goede dingen en doen we de dingen goed?’ Deze vraag wordt voortdurend gesteld in een zorgorganisatie waar leren en verbeteren centraal staat. Want alleen dan is je cliënt verzekerd van zorg van de beste kwaliteit.

Het lukt veel zorgaanbieders niet om hieraan genoeg aandacht te besteden. Kwaliteit is nogal eens meer een externe eis dan een intern speerpunt. Geldt dat ook voor jouw organisatie? Zou je meer werk willen maken van kwaliteit?

Bij Transmissie verbinden we de externe kwaliteitseisen aan de strategische doelen van jouw organisatie. Bovendien weten we die eisen praktisch te vertalen naar de werkprocessen. Daardoor wordt kwaliteit een geïntegreerd onderdeel van het dagelijks werk en geen verplichte papieren last. Wil je aan de slag met het behalen van een HKZ- of ISO-certificering? Of wil je je ontwikkelen tot een lerende organisatie? De adviseurs van Transmissie helpen je graag op weg.

Ons aanbod

Inrichten kwaliteitssysteem

Ondersteuning bij het opzetten en inrichten kwaliteitsmanagementsysteem.

Interim kwaliteitsmanager

De adviseurs van Transmissie zijn beschikbaar om op interim-basis uw organisatie te versterken met een kwaliteitsmanager.

Nulmeting kwaliteitsmanagement

Met onze nul-meting brengen we de huidige situatie in kaart als vertrekpunt voor kwaliteitsverbetering.

Begeleiding (her)certificering

Begeleiding met als resultaat betere zorg, een tevreden cliënt en lagere kosten.

Kwaliteitsaudits

Zorgvuldige controle van bedrijfsprocessen.

"Professionals in de zorg doen hun werk vaak met grote betrokkenheid. Kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel. Vanuit deze basis gaan wij in gesprek met mensen in alle lagen van de organisatie. Door hen vertrouwen te geven creëer je een cultuur van zelfreflectie en lerend vermogen."

Jan de Hoog Transmissie

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op