Ga naar de inhoud

Sinterklaasactie

Sinterklaas bij Transmissie

Deze maand is Gorinchem niet alleen de stad van Transmissie, maar ook de stad van Sinterklaas! Om dit samen met jullie te vieren geven we deze maand drie cadeautjes weg.

Bekijk de cadautjes

Bedankt voor de fijne samenwerking! We waarderen het enorm dat je klant bij ons bent. Daarom speciaal voor jou deze Sinterklaasgroet.

 

 

Sinterklaasactie

Kies een cadeau of kies ze lekker allemaal.

Cadeau 1#


Quickscan fondsenwerving

Heb je een geweldig idee voor een project, maar onvoldoende financiële middelen? Geen paniek! Er bestaan genoeg fondsen die graag zinvolle en mooie projecten ondersteunen. Misschien ook jouw project. Vul GRATIS de quickscan in en we onderzoeken vrijblijvend de mogelijkheden.

Cadeau 2#


De enige echte Transmissie-schoen

Sinterklaas gaat deze schoen zeker niet voorbij. Download de schoen, laat hem in kleuren door je (klein)kinderen (of doe het zelf) en maak een foto. Stuur de foto met je adres door naar info@transmissie.nl en ontvang binnen 3 dagen een leuk cadeau.

Cadeau 3#


Gratis kennissessie

Op donderdag 30 november organiseren we de inspiratiesessie ‘De Kracht van Vriendenstichtingen’.  Onder genot van een heerlijke High-Tea zoomen we in op trends, kansen en mogelijkheden van een vriendenstichting . Na afloop ga je ongetwijfeld met verrassende inzichten naar huis.

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op