Ga naar de inhoud

Team

Annemieke van der Horst

Adviseur en teammanager

Inventief als ze is, ziet Annemieke met haar positieve instelling altijd wel kansen en mogelijkheden. Deze harde werker wordt gedreven door haar verlangen om van betekenis te zijn voor mensen en doet niets liever dan mensen met elkaar verbinden.

Annemieke houdt ervan om te werken voor én met organisaties die van toegevoegde waarde zijn voor vaak kwetsbare mensen. Ze draagt hieraan graag bij door het geven van fondsenwervingsadvies of het neerzetten van een werkbare strategie op het gebied van communicatie. 

Annemieke zet graag haar schouders onder nieuwe projecten en doet dat op een planmatige manier. De theorie van fondsenwerving en communicatie kent weinig geheimen voor haar, maar Annemieke vindt het heel belangrijk om die theorie om te zetten in praktische adviezen en voorstellen. 

Ervaring
Annemieke is een alleskunner: zowel op het gebied van fondsenwerving als op communicatie heeft ze jarenlange ervaring. Eerder werkte ze als senior adviseur communicatie en fondsenwerving bij Kerk in Actie, de hulporganisatie van de Protestantse Kerk. Inmiddels heeft Annemieke zich ook bekwaamd in het leidinggeven en coachen als teammanager bij Transmissie en als interimadviseur.   

Annemieke is getrouwd, trotse moeder van twee, muziekliefhebber, staat graag in de keuken om te bakken of te koken en is op allerlei manieren actief in haar kerkelijke gemeente op de Veluwe. 

Op de hoogte blijven?

1x per maand versturen wij een nieuwsbrief. Met zorg.

Geen zorgen. Wij versturen geen spam. Je ontvangt max. 1 mail per maand

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op