Ga naar de inhoud

Team

Cornel Vader

Organisatieadviseur

In het leven en werk van Cornel Vader staan mensen centraal. Uiteindelijk gaat het in het sociale domein om hun gezondheid, hun welzijn en hun toekomstperspectief. Daaraan moet alles dienstbaar zijn.

Cornel is vertrouwd met de wereld van de zorg en de hulpverlening en kan zich snel inleven in de leefwereld van mensen die worstelen met vragen en problemen. Hij gaf leiding aan zorg- en welzijnsorganisaties zowel regionaal als landelijk, de laatste jaren was hij bestuursvoorzitter en directeur van het Leger des Heils Nederland. Hij was in die functie intensief betrokken bij de totstandkoming van wet- en regelgeving in het sociaal domein. Hij heeft tientallen jaren ervaring met veranderingsprocessen en schaalvergrotingsvormen, heeft oog voor de positie van burgers in het vernieuwingsproces, en ervaring met afstemming tussen bestuurders, toezichthouders, vertegenwoordigers en gemeente.

Werkwijze
Cornel vindt het belangrijk om ruimte te geven aan diverse en veelkleurige inbreng bij het creëren en realiseren van scenario’s. Verbeeldingskracht en creativiteit zijn nodig om zaken wezenlijk te veranderen, is zijn overtuiging. In een omgeving die ambitieuze doelen stelt, voelt Cornel zich dan ook bijzonder thuis. Hij vindt het daarbij wel belangrijk om zorgvuldig naar draagvlak te zoeken voor nieuwe plannen. Je moet kunnen rekenen op steun voor de gekozen route, alleen dan kun je je doel bereiken, is zijn ervaring.

Persoonlijk
Cornel is gehuwd, heeft twee volwassen zoons en is opa van een kleindochter. Hij houdt van cultuur en klassieke muziek, maakt graag stedentrips en heeft grote interesse in geschiedenis. Hij is lid van het kerkgenootschap Leger des Heils.

Op de hoogte blijven?

1x per maand versturen wij een nieuwsbrief. Met zorg.

Geen zorgen. Wij versturen geen spam. Je ontvangt max. 1 mail per maand

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op