Ga naar de inhoud

Team

Jacomine Oosterhoff

Tekstschrijver

Jarenlang genoot Jacomine van een vrij bestaan als zelfstandig tekstschrijver. Sinds begin 2020 werkt ze als communicatieadviseur bij ons. Jacomine heeft een gouden pen en een scherp oog voor communicatie. Jacomine is een echte ‘teamplayer’. Ze denkt graag buiten de lijntjes en is altijd in voor iets nieuws.  

Ze begon haar carrière bij de EO, waar ze persvoorlichter was en de kneepjes van het vak leerde. Bladen als Eva, Jente en De Elisabeth maakten dankbaar gebruik van haar diensten als redacteurOok de eindredactie van een blad is bij haar in goede handen, net als uw mailings, folders en nieuwsbrieven. Ook in de voorbereiding van campagnes denkt ze graag actief mee. Haar creativiteit zorgt voor originele slogans en frisse webteksten en posts. 

Rust
Jacomine verruilde niet lang geleden het stadse leven in Haarlem voor een plattelandsbestaan 
aan de voet van de Grebbeberg. Daar geniet ze, met haar vier kinderen en echtgenoot, van haar moestuin en haar kippen. Buitenmens als ze is, houdt ze ook van kamperen, zo basic mogelijk. Jacomine heeft een zwak voor mensen ‘aan de rand’. Het is haar droom om haar huis en tuin open te stellen voor mensen die om wat voor reden dan ook even tot rust willen komen of tijdelijk onderdak nodig hebben. 

Op de hoogte blijven?

1x per maand versturen wij een nieuwsbrief. Met zorg.

Geen zorgen. Wij versturen geen spam. Je ontvangt max. 1 mail per maand

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op