Ga naar de inhoud

Team

Margreeth Bronsema

Strateeg en adviseur

De stip op de horizon, dat is mijn vertrekpunt. Soms is die stip al duidelijk, maar vaker ga ik samen met management en teams toewerken om tot een duidelijk perspectief te komen. Vanuit jarenlange ervaring denk ik dan ook graag strategisch mee met opdrachtgevers.

Ik werk graag voor zorgorganisaties en voor non-profit en help hen met meerjarenstrategieën, identiteits- en positioneringsvraagstukken, communicatiestrategieën en vraagstukken rondom werving.

Ik vind het belangrijk om ruimte te geven aan professionals en help hen om te staan voor hun eigen inbreng. Daarbij zoek ik zorgvuldig naar samenwerking en draagvlak zodat een nieuwe strategie ook duurzaam verandering met zich meebrengt.

Opgeleid als pedagoog ben ik sensitief voor relaties binnen organisaties en weet ik het juiste gesprek te voeren. Op een deskundige en gevoelige manier adviseer en coach ik management, teams en professionals om hun eigen doelen en die van de organisatie te behalen. In verbinding met opdrachtgevers zorg ik samen met het professionals voor duurzame oplossingen en kijk ik hoe organisaties toekomstbestendig worden.

Ik ben nieuwsgierig en geniet van nieuwe uitdagingen. Nieuwe avonturen beleven doe ik elke dag met mijn twee jonge dochters. Of het nu gaat om taalontwikkeling of hun spel met vriendinnen, ik verwonder me elke dag opnieuw over hun creativiteit. Ik houd van reizen, koken en fotograferen. Ik kom tot rust bij de zee maar ik zit met evenveel plezier op een terrasje in mijn geliefde woonplaats Utrecht.

Op de hoogte blijven?

1x per maand versturen wij een nieuwsbrief. Met zorg.

Geen zorgen. Wij versturen geen spam. Je ontvangt max. 1 mail per maand

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op