Ga naar de inhoud

Team

Margreeth Bronsema

Strateeg en adviseur

Margreeth zat als kind al vol idealen. Deze enthousiaste wereldverbeteraar heeft zich altijd al willen inzetten voor haar kwetsbare medemens.

Albert Einstein zei ooit: ‘Streef er niet naar succesvol te zijn, maar probeer liever van waarde te zijn.’ Met die boodschap in haar achterhoofd vertrok Margreeth op jonge leeftijd naar het buitenland om van waarde te zijn voor kinderen in kwetsbare situaties. Van waarde zijn en impact maken: dat is wat haar drijft.

Na twee periodes in Zuid-Amerika gewerkt te hebben bij en voor goede doelen, verhuisde ze terug naar Nederland en ging vol energie aan de slag bij Nederlandse goededoelenorganisaties. Ze ontwikkelde meerjarenstrategieën voor fondsenwervende organisaties, was als manager Fondsenwerving en Communicatie verantwoordelijk voor de resultaten van ontwikkelingsorganisaties en hield zich bezig met identiteits- en positioneringsvraagstukken.

Opgeleid als pedagoog is Margreeth sensitief voor relaties binnen organisaties en weet ze het juiste gesprek te voeren. Op een deskundige en gevoelige manier adviseert en coacht ze medewerkers, teams en organisaties om hun eigen doelen en die van de organisatie te behalen. In verbinding met de opdrachtgevers zorgt ze samen met medewerkers voor duurzame oplossingen en kijkt ze hoe organisaties toekomstbestendig worden.

Margreeth houdt van reizen, koken en fotograferen. Ze komt tot rust bij de zee maar zit met evenveel plezier op een terrasje in haar geliefde woonplaats Utrecht.  Wil jij eens sparren met Margreeth over samenwerkingsvraagstukken of over jullie fondsenwerving- of communicatiestrategie?

Op de hoogte blijven?

1x per maand versturen wij een nieuwsbrief. Met zorg.

Geen zorgen. Wij versturen geen spam. Je ontvangt max. 1 mail per maand

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op