Ga naar de inhoud

Klantverhalen

Zorgboerderij Hoog-Broek krijgt nieuwe dagbestedingsruimten

Zorgboerderij Hoog-Broek uit Lienden biedt zorg en dagbesteding aan ouderen en mensen met een verstandelijke, lichamelijke en psychische hulpvraag. Dit gebeurt in een rustige, agrarische omgeving met activiteiten onder deskundige begeleiding. De zorgboerderij is een plaats waar ruimte, rust en structuur centraal staan en elke bezoeker persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt.

De zorgboerderij groeide de afgelopen jaren uit tot een volwaardige dagbestedingslocatie voor verschillende doelgroepen uit de regio. Door de groei in zorgvraag was er ruimte voor groei in doelgroepen en activiteiten. Hiervoor was een verbouwing nodig voor het creëren van een aantal nieuwe dagbestedingsruimten en een paardenstal.

Fondsenwerving voor verbouwing

Het beheerdersechtpaar had de handen vol aan het runnen van de zorgboerderij en maakte dankbaar gebruik van de mogelijkheid om Transmissie in te schakelen voor het werven van fondsen voor de verbouwing en inrichting. Er werd een wervingsplan opgesteld met ruime aandacht voor de ontwikkeling van de zorgvraag en nieuwe mogelijkheden voor de zorgboerderij. Een duidelijk financieringsplan met daarin aandacht voor de verschillende geldstromen maakte het plan compleet.

De aangeschreven vermogensfondsen stelden ruim € 135.000 beschikbaar voor het project. Dit was, naast de beschikbare Leader-subsidie, genoeg om de geplande verbouwing uit te voeren.

Op de hoogte blijven?

1x per maand versturen wij een nieuwsbrief. Met zorg.

Geen zorgen. Wij versturen geen spam. Je ontvangt max. 1 mail per maand

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op