Ga naar de inhoud

organisatieontwikkeling

Besturen en organiseren

Als bestuurder of manager sta je voor de grote uitdaging om het organisatiedoel te halen zonder aan kwaliteit te verliezen. Zeker in deze onrustige tijden wil je zorgen voor veiligheid, een gezond werkklimaat en de juiste besturing, binnen het budget dat gesteld is.

Je staat daarbij voor ingewikkelde vragen. Hoe houd je je organisatie cliëntgericht, ook als het moeilijk is om personeel te werven en te behouden? Hoe zorg je voor een goede relatie met de gemeente, zorgverzekeraar en ketenpartners? Hoe blijf je in beeld bij cliënt en verzekeraar in het grote aanbod van collega-aanbieders?

Al meer dan twintig jaar ondersteunt Transmissie zorg- en welzijnsorganisaties bij vraagstukken over kwaliteit, governance, wet- en regelgeving en inrichting van de organisatie. De identiteit van je organisatie staat daarbij centraal. Weet je wie je bent? En staat dat ook helder op het netvlies van je medewerkers, cliënten en andere partijen?

Samen met jou zorgen we ervoor dat interne processen helder en eenvoudig zijn, zodat alle medewerkers kunnen meekomen. Om de effectiviteit van jouw organisatie duurzaam te optimaliseren kijken we zorgvuldig naar de mens, de organisatie én het netwerk.

Ons aanbod

INK-model

Werken aan continue verbetering van je organisatie.

Medezeggenschap

Zorgen voor draagvlak en betrokkenheid in je organisatie.

Kwaliteitsaudits

Zorgvuldige controle van bedrijfsprocessen.

MABA-analyse

Hoe aantrekkelijk is het aanbod van jouw organisatie? Krijg inzicht met de MABA-analyse.

Begeleiding (her)certificering

Begeleiding met als resultaat betere zorg, een tevreden cliënt en lagere kosten.

"Organisatieverandering vraagt om de juiste veranderaanpak. Een die past bij de situatie, organisatie en de mensen die er werken. Ik help bestuurders en managers te ontdekken hoe ze optimaal invloed kunnen uitoefenen op het krachtenveld binnen hun organisatie."

Jan de Hoog Transmissie

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op