Ga naar de inhoud

Communicatie

Storytelling en contentcreatie

Ben jij op zoek naar het verhaal over jouw organisatie dat echt raakt? Wil je jouw doelgroep beweging zetten, maar kun je de juiste toon niet vinden?

Wij helpen je om jouw eigen verhaal aansprekend te vertellen. In woord en beeld. Online en offline. We begeleiden het hele proces: van brainstorm en idee naar conceptcreatie en teksten. Samen zorgen we ervoor dat concept en creatie perfect passen bij jouw organisatie.

‘Met welke communicatiemiddelen bereiken we de doelgroepen het best?’ Die vraag is ons vertrekpunt. Samen met jou brengen we je doelgroepen en hun behoeften in kaart. Wat hebben zij nodig? Welke vraag willen zij beantwoord zien? En welke middelen passen daarbij? Ook de wensen van jouw organisatie zetten we op een rijtje. Welk doel wil je bereiken? Wil je informeren of ook enthousiasmeren? Als deze vragen zijn beantwoord, kiezen we samen de perfecte mix van communicatiemiddelen voor jouw organisatie.

Klaar om onze verhalenvertellers uit te nodigen om jouw teksten om te buigen van saai naar sprankelend? Wij stappen graag bij je in! Wat ons betreft vandaag nog.

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op