Ga naar de inhoud

Communicatie

Interim communicatieadviseur

Heb je tijdelijk extra hulp nodig op je communicatieafdeling, bijvoorbeeld ter vervanging bij een verlof, door onderbezetting of tijdens een crisissituatie? Neem dan contact met ons op voor de interim mogelijkheden.

Je kunt onze communicatieadviseurs inschakelen voor jouw volledige communicatie – van communicatieplan tot praktische uitvoering. Maar natuurlijk kun je onze deskundigheid ook inzetten op deelgebieden, bijvoorbeeld bij de lancering van een nieuw product, het organiseren van een event of voor de doorontwikkeling van uw communicatieafdeling. We helpen je ook bij het coördineren en uitvoeren van (online en offline) campagnes.

Onze inzetbaarheid

Onze interim communicatieadviseurs zijn graag voor jouw organisatie beschikbaar. Door onze ruime ervaring zijn we breed en snel inzetbaar. Aarzel niet om een beroep op ons te doen om een ziekte- of zwangerschapsverlof op te vangen. Ook bij een crisis, zoals recent de coronacrisis, zijn we snel inzetbaar. We kunnen voor je aan de slag gaan vanuit ons kantoor in Gorinchem, maar – in overleg – ook bij jou op locatie komen werken.

Voorbeelden van onze interim ondersteuning

We ondersteunen je organisatie bij de volgende activiteiten:

  • Invullen van vacante functies, zoals communicatiemedewerker, communicatieadviseur, communicatiemanager en online marketee;
  • Produceren van aansprekende online en offline communicatiemiddelen (magazines, brochures, flyers, promotiemiddelen en socialmediaposts);
  • Organiseren van succesvolle campagnes op het gebied van communicatie, fondsenwerving en personeelswerving;
  • Begeleiden van de ontwikkeling van een website of online platform;
  • Organiseren van een evenement of symposium;
  • Stroomlijnen interne en externe communicatie tijdens crises.

Onze werkwijze

Wij gaan snel en professioneel aan de slag met jouw communicatieprojecten en -werkzaamheden. We houden daarbij de doelen voortdurend voor ogen. We vinden goede samenwerking belangrijk en delen graag onze kennis, zodat jouw organisatie ook nog plezier heeft van onze inzet als wij niet meer nodig zijn.

"Van onze opdrachtgevers hoor ik vaak dat ze het zo druk hebben, dat ze aan sommige communicatieklussen niet toekomen. Dan kan het tijdelijk inschakelen van een interim communicatieadviseur een goede oplossing zijn. In dit soort situaties spring ik graag bij en ga ik direct aan de slag. In korte tijd zien opdrachtgevers resultaat. Ik help organisaties steviger en zichtbaarder te worden. Daar draag ik met veel plezier aan bij."

Annemieke van der Horst Transmissie

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op