Ga naar de inhoud

Fondsenwerving

Crowdfunding

Als je geen fondsen of subsidies kunt vinden om je plannen te realiseren, kan het inzetten van crowdfunding een goed idee zijn. Met crowdfunding vraag je je eigen netwerk én hun relaties om je project te ondersteunen. Het levert je dus niet alleen geld op, maar ook een betrokken en enthousiaste achterban.

Onze ervaren adviseurs helpen je graag met het formuleren van een krachtige fondsenwerfboodschap en het ontwikkelen van een aansprekende presentatie op een online platform.

Werk je bij een zorgorganisatie?

Crowdfunding voor zorgorganisaties doen we in samenwerking met Kentaa Care. Zij hebben een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk platform ontwikkeld waarop zorgorganisaties een eigen organisatiepagina kunnen inrichten. Op deze pagina kun je zelf een actie aanmaken, maar ook anderen uit je netwerk kunnen dit doen. Samen met jou zorgen we ervoor dat je met je actie zoveel mogelijk mensen bereikt.

Een crowdfundingscampagne

Een goede voorbereiding, is het halve werk. Dat geldt zeker voor een aansprekende crowdfundingscampagne. We helpen je graag bij het volgende:

  1. Het maken van een wervingsstrategie.
  2. Het bepalen van een aantrekkelijke tegenprestatie voor jouw potentiële donateurs.
  3. Het uitwerken van een succesvolle donor journey.
  4. Het schrijven van een inspirerend en wervend verhaal over jouw organisatie.
  5. Het aantrekkelijk inrichten van een campagne op een crowdfundingsplatform.
  6. Het opstarten van uw fondsenwervende campagne en het mobiliseren van jouw netwerk.
  7. Het onderhouden van met jouw donateurs na afloop van de campagne.

In overleg kunnen we je ook op onderdelen ondersteunen. We gaan graag met je in gesprek om je organisatie te leren kennen en te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

“Crowdfunding is een mooi en effectief middel om veel mensen te bereiken met uw boodschap. Ze maken op een laagdrempelige manier kennis met uw zorgorganisatie. En ze worden door de crowdfundingsactie geïnspireerd om daar een financiële bijdrage aan te leveren.”

Annemieke van der Horst Transmissie

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op