Ga naar de inhoud

Organisatieontwikkeling

Team- en leiderschapsontwikkeling

Je bent sociaal en bewogen, maar leiding geven is ook hard werken en het werk kost steeds meer energie. Wet- en regelgeving verandert voortdurend en de organisatiestructuur van een paar jaar geleden is nu al niet meer passend. Zie je vaak teamleden vertrekken of ontdek je dat het werkplezier van jouw team vermindert door de hoge werkdruk?

Leiderschapsontwikkeling

Leidinggeven in het sociaal domein en de zorgsector is uitdagend en impactvol. Het vraagt bijzondere vaardigheden om jouw team toekomstproof te maken.
Transmissie helpt jou daarbij. Wij zetten jouw vraagstuk centraal en je krijgt feedback en advies op maat zodat je jouw leiderschapskwaliteiten duurzaam ontwikkelt en je jouw team verder helpt.

Teamontwikkeling

Wil je van jouw team een team maken waar iedereen zich thuis voelt,  je jezelf mag zijn en aandacht is voor zorgen en successen? Wil je samen bouwen aan een werkomgeving waar werkplezier en groei voorop staat? Ga je aan de slag ineen zelfsturend team, maar is het zoeken naar de juiste implementatie?

Het belang van een hecht en veilig team is groot: als teamleden goed samenwerken, elkaar ondersteunen en elkaars werk kunnen overnemen, neemt de werkdruk fors af. En de productiviteit en het werkplezier nemen blijvend toe.

Transmissie begeleidt en coacht teams en leidinggevenden in het sociaal domein en de zorgsector en houdt daarbij de stip op de horizon in het oog. We gaan met elkaar op zoek naar de doelen en spelregels van het team en zorgen ervoor dat iedereen ermee aan de slag kan. Tegelijkertijd kijken we naar de zachte kant: wat speelt er in het team en hoe zorgen we voor constructieve samenwerking?

Door zowel in te zetten op de ‘harde’ als de ‘zachte’ kant zorgen we voor duurzame verandering en voor hechte en goed draaiende teams. Wil jij ook aan de slag met jouw team?

Ons aanbod

Zelforganisatie

We onderzoeken welke vorm van zelforganisatie past bij de organisatie en begeleiden de implementatie ervan door coaching van bestuur en teams.

Leiderschapsontwikkeling

Door middel van executive coaching, training of intervisie dragen we bij aan een organisatie waar leiderschap floreert en de potentie benut wordt.

Agile werken en zelforganisatie

Zorgen voor efficiënte en flexibele werkprocessen

"Als een organisatie of team goed werkt, draagt dat bij aan goede zorg voor cliënten. Uiteindelijk is dat waar het mij om gaat in mijn coachingstrajecten. Gelijkwaardigheid binnen een team is daarbij een belangrijke waarde, uiteindelijk moet je het sámen doen."

Jeannette den Hartog Transmissie

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op