Ga naar de inhoud

Team

Anne Jan Kok

Anne Jan Kok heeft een hart voor non-profitorganisaties, in het bijzonder zorgorganisaties. Hij vindt zin in de zorg belangrijk, omdat professionals pas arbeidssatisfactie ervaren als ze voldoende ruimte krijgen op de aspecten autonomie, meesterschap én zingeving. In management- en organisatieadvies zijn dit daarom belangrijke aandachtspunten voor Anne Jan.

Bij een opdracht werkt hij zich in met visie, vaart en daadkracht. Vervolgens gaat hij resultaatgericht bij de organisatie aan de slag. Doelgericht werkt hij samen op projectmatige en gestructureerde wijze toe naar een advies of oplossing. Dat doet hij op een creatieve en enthousiasmerende manier, omdat hij weet dat het beste resultaat komt als het probleemoplossend vermogen van de klant wordt aangesproken. Hierdoor komen eigenaarschap en zelfregie goed tot hun recht.

Als hobby gaat Anne Jan regelmatig samen met zijn echtgenote whitewater kanoën. Als teamplayer komt hij daar optimaal tot zijn recht. De parallellen tussen kanoën op een wilde rivier en strategisch lange termijn beleid zijn trouwens verrassend. Je kunt uitgaan van een praktische en inspirerende bijeenkomst als hij daarover vertelt.

Naast het werk van Transmissie is Anne Jan werkzaam als bestuurder van een ggz-instelling, waardoor hij dicht bij de praktijk van besluitvorming in het management staat. Hij woont samen met zijn vrouw in Drachten. En heeft daarom zijn werkgebied vooral in Noord-Nederland.

Op de hoogte blijven?

1x per maand versturen wij een nieuwsbrief. Met zorg.

Geen zorgen. Wij versturen geen spam. Je ontvangt max. 1 mail per maand

Tijd voor de volgende versnelling?

Neem contact op